Bukë e krypë e zemër: Receta gatimi dhe shënime të tjera nga Shkodra (Paperback)

Bukë e krypë e zemër: Receta gatimi dhe shënime të tjera nga Shkodra Cover Image
$19.50
Out of Stock, generally 2-3 business days to Order your Copy and have it arrive at our store or your home.

Description


"Buk , kryp e zem r" sht nj guid e mir fillt e kuzhin's dhe kulinaris shkodrane t t gjitha koh rave dhe rasteve.

Libri nuk sht vet m nj koleksion recetash gatimi t mishit dhe peshkut, t brum rave dhe zarzavateve, t pijeve dhe mb lsirave, por edhe nj grumbullim i kujdessh m dhe i p rkor i gjith asaj trash gimie shpirt rore q shoq ron kuzhin n me k ng t, fjal t e urta, ritualet etj.

P r her t par n literatur n kulinare gjejm n k t lib r edhe menyt p r festat fetare: nga Krishtlindjet, Pashk t katolike dhe ato ortodokse te Bajrami apo Ramazani i komunitetit musliman, si dhe tavolinat me rastin e lindjeve, dasmave dhe vdekjeve.

T gjitha k to k ndv shtrime n kuzhin n tradicionale dhe kultur n e t ngr nit t zon's s Shkodr's b jn q libri t vij si nj qasje e plot mbi antropologjin e ushqimit.Product Details
ISBN: 9789928329103
ISBN-10: 9928329109
Publisher: Rl Books & Botimet Fishta
Publication Date: December 19th, 2020
Pages: 158
Language: Albanian

WE ARE OPEN FOR INSIDE SHOPPING!

WE ARE OPEN FOR INSIDE SHOPPING!  We are taking every precaution to keep our staff and patrons safe.  "If you are yet to be fully vaccinated, we kindly ask you to wear a mask in order to enter Rainy Day Books." Thank You, Vivien & Roger.  Curbside & Inside Order Pick-Up Service and Inside Shopping are available Mondays to Fridays, from 10:00 AM to 4:00 PM, and Saturdays from 10:00 AM to 4:00 PM.  Please place your Orders by Phone 913-384-3126, E-Mail Mailbox@RainyDayBooks.com and on our Website.

"When I discovered books as a young girl, I dreamt about having a bookstore where people could read about anything and everything that interests them.  Books provide edification, entertainment, and escape.  My dream came true, and I welcome you to Rainy Day Books." ~ Vivien Jennings, Founder & President

Call us at 913-384-3126 for personalized Reading Recommendations for all ages.

All Special Orders, Author Events Admission Packages and Author Autographed Book Sales are final and nonrefundable at time of purchase, all other Sales are exchangeable/refundable within 30 Days with Receipt.